Win €25,00 speelgoedfolder shoptegoed!

Ben jij ook zo ondersteboven van onze speelgoedfolder?

Laat het dan zien en maak kans op €25,00 folder shoptegoed!

Deze week wordt onze speelgoedfolder in het gesealde Spotta folderpakket verspreid in:
Balk, Bakhuizen, Elahuizen, Harich, Hemelum, Koudum, Mirns, Nijemirdum, Oudega DFM, Oudemirdum, Rijs, Ruigahuizen, Sloten, Sondel, Tjerkgaast, Wijckel, Woudsend en Ypecolsga.

Maak een originele foto waarop te zien is dat de folder met enthousiasme is ontvangen, plaats de foto openbaar op je Facebookpagina en tag HET GESCHENKENHUIS in het bericht.

De winnaar met de meest originele foto mag voor €25,00 uit de folder komen uitzoeken! 
Winnaar wordt 31 oktober 2017 bekend gemaakt op onze facebookpagina.

Folder niet ontvangen deze week? Mail dan uw adres naar info@hetgeschenkenhuis.nl en wij geven de klacht door aan de verspreider.

Getagd met , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Rond de #feestdagen versturen mensen vaak cadeautjes of gewoon iets wat verkocht is via bijvoorbeeld marktplaats. Om het versturen voordeliger te maken geven we vanaf maandag 19 november 25% korting op #pakketjes die via #DHL worden verstuurd.Hoe?Kijk op: https://t.co/O5PoZS7nem

2

Morgen komt de #goedheiligman weer in het land en zoals het nu staat gepland,staat hij 24 #november in #Balk op de kade rand. Er zullen de komende tijd veel #schoentjes worden gezet,voor de kinderen een spannende tijd met veel pret. Tips? kijk op: https://t.co/9uoLr0Vhya #intocht

Load More...
Laatste nieuws