Uniek en nieuw, Frysk Kafee

Een café ergens in een stad in Friesland, de plek waar stamgasten elkaar ontmoeten aan de bar of stamtafel. Hier worden belangrijke zaken besproken onder het genot van een Sonnema Berenburg. Dus stap binnen in het bruine café, de bekendste kroeg van de streek. Hier vind je warmte en gezelligheid, even neerploffen en relaxen. Genieten van het uitzicht over het plein, de historische schilderijen aan de muur, een lokale spreuk als tegeltjeswijsheid en een borrel uit Friesland.

Deze unieke puzzel van 1000 stukjes met 15 Friese elementen is echt een pronkstuk.

Verkrijgbaar bij Het Geschenkenhuis in Balk.

Getagd met , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Zeggen de #kinderen wel eens #ikverveelme? Bij @Geschenkenhuis #Balk in #Friesland hebben wij #puzzelboekjes voor de #jeugd. #Handig #onderweg in de #auto op de #achterbank. Met #Sudoku, #kruiswoordraadsels, #zweedseraadsels. Heerlijk #ontspannen #puzzelen. #vakantie #vakantietip

2

#Goedemorgen, tijd over om een #leuk #boek te lezen? Nu bij @Geschenkenhuis #Balk in #Friesland, de nieuwste Het #leven van een loser. Totaal gesloopt is deel 14 in de succes volle en super #grappige novel serie #HetlevenvaneenLoser van #JeffKinney. Voor de jeugd vanaf 8 jaar.

Load More...