Spinners en Fidget Cube’s

Spinners

De nieuwste rage in Nederland! Een spinner is een kleurig gadget waarbij door middel van kogellagers de spinner tussen of op je vingers kan draaien.

Het gaat om behendigheid, snelheid, kleur en het jongleren. Hoe beter de kwaliteit van de lagers, des te beter en langer draaien de spinners.

In diverse kleuren, soorten, afmetingen en met licht verkrijgbaar!

Tevens te verkrijgen….de Fidget Cube

Ben je altijd met je pen aan het spelen of aan friemelen met je handen? Je bent niet de enige. De Fidget Cube bevat vijf knoppen, een joystick, een schakelaar, een kuiltje, een metalen bal met kleine tandwielen en een draaischijfje. De Fidget Cube zorgt voor meer focus.

Sommige knopjes maken geluid en klinken hetzelfde als het klikkende geluid van een pen. Andere knopjes zijn juist stil en zijn daardoor perfect voor tijdens rustige lessen of vergaderingen. De Fidget kubus is een ‘ongewoon verslavende bureauspeelgoed, ontworpen om je te helpen met focussen’.

 

Getagd met , , , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Ook al zin in wat mooier weer?
Het wordt wat warmer en droger, lekker weer om in de tuin aan de slag te gaan.Bij HET GESCHENKENHUIS in #Balk zijn er nog wat leuke aanbiedingen voor buiten in de #tuin, maar wees er snel bij, op=op!

2

Ben jij ook zo verslaafd aan #Fortnite? https://t.co/tHKcOnTlpL Bij Het Geschenkenhuis in #Balk zijn allemaal figuren en items uit deze #populaire #game verkrijgbaar. Je kunt al deze artikelen verzamelen en zelf of met je vrienden een real-life Fortnite batte spelen!

Load More...