Onze winkel

Het Geschenkenhuis in Balk is uw warenhuis voor alles op het gebied van speelgoed, zowel voor binnen als voor buiten, huishoudelijke artikelen en woondecoratie. Hierbij kunt u denken aan sfeermakers zoals kaarsen en vazen. Daarnaast ook schoonmaakartikelen en keukengerei. Voor een overzicht van ons zeer uitgebreide aanbod verwijzen we u graag naar de pagina het assortiment. Voor een sfeerimpressie van onze winkel hebben we een fotogalerij online gezet. Komt u ook eens binnen kijken?

Een overzicht acties die op dit geldig zijn, vindt u hier. Voor een overzicht van onze folders, kunt u terecht op de speciale folder pagina. Onze speelgoed collectie komt grotendeels bij Top1Toys vandaan, maar door gebruik te maken van meerdere speelgoed leveranciers zijn wij de speelgoedwinkel van Balk en omstreken.

Voor bedrijven, kinderdagverblijven, scholen en andere instanties in Balk, maar ook in de wijde omgeving, van Lemmer tot aan Sneek en van Heerenveen tot aan Bolsward, bieden wij hulp bij de inkopen van de cadeaus voor Sinterklaas of Kerst. Wij hanteren voor de scholen en bedrijven een speciaal kortingstarief. Tevens zorgen wij ervoor dat cadeaus worden ingepakt, voorzien worden van naamstickers en indien nodig bezorgen wij de cadeaus op een afgesproken datum. Begin oktober kunnen wij u benaderen met een folder en u helpen om de cadeaus op tijd klaar te krijgen. Wilt u meer informatie of wilt u de folder in oktober ontvangen, mail of bel ons en wij zorgen ervoor dat u de benodigde informatie krijgt.

Uiteraard staan wij het hele jaar voor u klaar, dus ook bij andere aankopen voor een school, bedrijf of andere instantie, informeer naar de mogelijkheden en de mogelijke kortingstarieven. Dit kan 24 uur per dag via info@hetgeschenkenhuis.nl en tijdens openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer 0514-602378.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.