Nieuwste Ticket to Ride Amsterdam nu te koop

Ben jij fan van de spellenreeks Ticket to Ride ?
Dan is deze nieuwste Amsterdam versie echt iets voor jou!

Je bevindt je in het midden van de Gouden Eeuw, een tijd waarin Amsterdam in het middelpunt van de globale handel staat en een van de meest welvarende steden op aarde is. Goederen van over de hele wereld stapelen zich op in de havens, de laadruimen van schepen, in warenhuizen en aan de kant van de talloze kanalen.
Ticket to Ride Amsterdam is makkelijk te leren in drie minuten, snel en gemakkelijk mee te nemen, perfect voor zowel nieuwe spelers als bekenden.

Wordt jij de meest welvarende handelaar van de Gouden Eeuw en laad jij je kar vol met specerijen, porselein en zijde?

Ticket to Ride: Amsterdam is geschikt voor 2 tot 4 spelers en heeft een speeltijd van 10 tot 15 minuten. De doos bevat 1 spelbord, 64 plastic karren, 44 transportkaarten, 24 contractkaarten, 16 handelbonuskaarten, 4 scorepionnen en 1 spelhandleiding.

Getagd met , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Tijd voor een leuk #spel van #999games, #Regenwormen. Dit compacte #dobbelspelletje kun je overal #spelen, duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het #thuis, of op de #camping kunt doen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen. #vakantie

Wat #verkoeling nodig voor de komende #warme dagen? #Ventilatoren in diverse soorten, bij @Geschenkenhuis #Balk in #Friesland zijn we er klaar voor.

TIP: Een #bevroren #waterflesje voor de #ventilator zorgt voor nog meer #koelte.

Load More...