Nieuwste Ticket to Ride Amsterdam nu te koop

Ben jij fan van de spellenreeks Ticket to Ride ?
Dan is deze nieuwste Amsterdam versie echt iets voor jou!

Je bevindt je in het midden van de Gouden Eeuw, een tijd waarin Amsterdam in het middelpunt van de globale handel staat en een van de meest welvarende steden op aarde is. Goederen van over de hele wereld stapelen zich op in de havens, de laadruimen van schepen, in warenhuizen en aan de kant van de talloze kanalen.
Ticket to Ride Amsterdam is makkelijk te leren in drie minuten, snel en gemakkelijk mee te nemen, perfect voor zowel nieuwe spelers als bekenden.

Wordt jij de meest welvarende handelaar van de Gouden Eeuw en laad jij je kar vol met specerijen, porselein en zijde?

Ticket to Ride: Amsterdam is geschikt voor 2 tot 4 spelers en heeft een speeltijd van 10 tot 15 minuten. De doos bevat 1 spelbord, 64 plastic karren, 44 transportkaarten, 24 contractkaarten, 16 handelbonuskaarten, 4 scorepionnen en 1 spelhandleiding.

Getagd met , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Voor de #Sinterklaas drukte de #Sinterklaascadeaus in huis hebben? Dat kan!
Deze week in de brievenbus, onze #feestprijzen #folder, vol met spectaculaire #aanbiedingen. Kom daarom deze week langs bij Het Geschenkenhuis #Balk in #Friesland en #profiteer van de #folderaanbiedingen.

4

Het wachten is beloond, collectie #speelgoed van #Enzoknol & #meisjeDjamila binnen!

En wat veel leuke en stoere artikelen hebben deze 2 #vloggers uitgebracht. Van #steps tot #vingerskateboards en van #dagboeken tot #daimandpainting.
Een walhalla voor @Enzoknol & #Djamila #fans!

2
Load More...