Nieuwe Jan van Haasteren en Wasgij puzzels

Het is inmiddels ’s avonds vroeg donker, tijd om lekker te puzzelen. Naast onze brede puzzel collectie hebben we ook de nieuwste Jan van Haasteren en Wasgij puzzels binnen.

Jan van Haasteren (geboren in 1936) tekent al tientallen jaren grappige platen exclusief voor Jumbo puzzels. Dit nieuwste puzzels zijn: Grasmaaierrace en Fijne feestdagen 2 in 1. Bij de 2 in 1 zit een gratis Jan van Haasteren kleurboek. De doorgewinterde fan zoekt in elke nieuwe puzzel direct naar Jan’s handelsmerk: de haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze één of meerdere malen op.

Nieuw van Wasgij Original, nummer 23 Heel het dorp bakt, een puzzel van 1000 stukjes, je weet nooit waar je aan begint. Tijdens het puzzelen word het mysterie beetje bij beetje ontrafeld. Deze puzzels zijn leuk voor jong en oud.

image image

Getagd met , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Heb jij nog een stapel #kinderboeken liggen? Geef ze dan door aan andere kinderen in #Nederland door ze #GRATIS met #DHL te versturen naar #Kinderzwerfboek.
Weten hoe het werkt? Lees verder op: https://t.co/eKzlNmCo3r

Nieuw bij HET GESCHENKENHUIS in #Balk: Blumes!
#Blumes zijn poppen die uit een bloempot ‘groeien’.
Hoe werkt het?Sprenkel water op de bloempot, gebruik hiervoor de meegeleverde minigieter. Dan barst de Blume tevoorschijn uit de ‘grond’.
Er zijn verschillende Blumes te verzamelen!

Load More...