Maar liefst 9 nieuwe Dopper kleuren!

Niet één, niet twee, niet drie, niet vier, niet vijf, niet zes, niet zeven, niet acht, maar liefst NEGEN nieuwe Dopper kleuren in onze Dopper collectie. En wat zijn ze gaaf.

Ze zijn verdeeld in drie thema’s, van links naar rechts op de foto zijn dat:

Neon Night – collectie
Een collectie die een statement maakt tegen wegwerp waterflesjes met kleuren die stijl, design en duurzaamheid met elkaar verenigen: Tidal Teal, Moody Mint én Funky Fuchsia

Back to Nature – collectie
Een collectie ontworpen voor natuurliefhebbers met een liefde voor neutrale tinten die de kalmte en schoonheid van de natuur reflecteren: Dutch Dunes, Harvest Sun én Woodland Pine.

Deep Blue Sea collectie
Een collectie gemaakt voor het rumoer van de stad én de stilte van het water. Met drie fantastische blauwtinten geïnspireerd op de dieptes van de zee: Dark Spring, Cosmic Storm én Pacific Blue.

Ook voor de nieuwste Doppers ben je bij Het Geschenkenhuis aan het juiste adres.

 

Getagd met , , , , , , , , , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Weet je nog dat de #popit #rage begon met kleine #popits via #TikTok? Inmiddels hebben wij de #collectie #fidgetstoys weer uitgebreid, nu met XXL #fidget #popits!
Voor de hipste #fidgets slaag je bij @Geschenkenhuis #Balk in #Friesland.

#winkeleninBalk #moodoctopus #speelgoed

We gaan op #reis en nemen mee?
Naast deze bekende #reisspellen is er bij @Geschenkenhuis #Balk in #Friesland nog veel meer keus in compacte #vakantiespellen.

#vakantie #winkeleninBalk #vakantieineigenland #vakantie2021 #vakantiegevoel #zomervakantie #zomervakantie2021 #zomer2021

Load More...