Heb jij thuis nog een stapel ongebruikte kinderboeken liggen?

Geef ze dan door aan andere kinderen in Nederland door ze GRATIS met DHL te versturen naar Kinderzwerfboek.
 
Kinderzwerfboek en DHL slaan de handen ineen om zoveel mogelijk gelezen kinderboeken van particulieren in de Kinderzwerfboekstations te krijgen.
 
Iedereen in Nederland kan zijn gelezen kinderboeken verpakt inleveren bij een DHL ServicePoint in de actieweek van 16 t/m 21 september 2019.
Dus ook bij HET GESCHENKENHUIS in Balk.
 
Met deze actie hopen Kinderzwerfboek en DHL ruim 15.000 leeskilometers (50.000 boeken) in te zamelen. Alle boeken worden naar het centrale DHL-distributiecentrum in Utrecht gebracht waar DHL vrijwilligers de boeken uitzoeken, voorzien van een zwerfsticker en er mooie pakketten van maken. Deze pakketten worden nog voor de Kinderboekenweek in oktober verstuurd naar Kinderzwerfboekstations in Nederland.
 
Zo kunnen alle kinderen een leuk boek uitzoeken bij een kinderzwerfboekstation in hun buurt. Meer informatie over kinderzwerfboeken op www.kinderzwerfboek.nl
Getagd met , , , , , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

YES!

Ze zijn eindelijk weer binnen, alle maten #skeelers zijn leverbaar.

Uiteraard bij HET GESCHENKENHUIS #Balk in #Friesland

#skeeler #skate #skates #skaten

Zeggen de #kinderen wel eens #ikverveelme? Bij @Geschenkenhuis #Balk in #Friesland hebben wij #puzzelboekjes voor de #jeugd. #Handig #onderweg in de #auto op de #achterbank. Met #Sudoku, #kruiswoordraadsels, #zweedseraadsels. Heerlijk #ontspannen #puzzelen. #vakantie #vakantietip

2
Load More...