Extra service vanwege beperkingen bij het winkelen

Onze winkel is uiteraard open tijdens de bekende openingstijden:
https://www.hetgeschenkenhuis.nl/contact-en-route/
Denk daarbij om de 1,5 meter afstand tussen personen.
Betaal zoveel mogelijk met de PIN. Wij reinigen extra vaak de pin terminal, toonbank en deurklinken. Tevens staat er desinfectiemiddel in de winkel voor de klanten.

In deze uitzonderlijke omstandigheden proberen we uiteraard alle klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Daarom zijn wij vanaf vandaag iedere werkdag langer telefonisch bereikbaar om vragen over bijvoorbeeld artikelen te beantwoorden. U kunt tot 20:00 bellen met 0514-602378 met eventuele vragen.

Ook zullen we extra inzetten om vragen die per mail binnenkomen snel te beantwoorden, u krijgt op werkdagen tot 22:00 reactie op vragen die per mail binnenkomen. Mails na 22:00 worden de volgende werkdag beantwoord. Mailen kan naar info@hetgeschenkenhuis.nl

Tevens bezorgen wij gratis bestellingen in Balk en in een straal van 10 km er omheen. Betaling zal via betaalverzoek gaan.

Wijziging bij pakketten van DHL, bezorger brengt en haalt alles op één moment

Vanaf morgen brengt én haalt de DHL bezorger de pakketten tussen 8.00 en 14.00 uur bij ons. Hij komt dus nog maar een keer per dag langs. Pakketjes die door klanten worden ingeleverd na 14.00 uur, worden dus meestal pas de volgende werkdag opgehaald en een dag later bezorgd.

Dit zal tot nader order zo blijven.

Getagd met , , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel