DHL Parcelshop

Als specialist in de bezorging van pakketten bij consumenten in Nederland is DHL Parcel een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Het Geschenkenhuis.

DHL is een postdienst welke opereert in 220 landen en gebieden wereldwijd. De missie van DHL is het leven van hun klant zo eenvoudig mogelijk maken door snel en voordeling een pakket van punt A naar B te brengen, waar dan ook in de wereld. Maar dat wil DHL dan wel op een zo ‘groen’ mogelijke manier voor elkaar krijgen.

Geoptimaliseerde transportroutes, alternatieve voertuigen en energie-efficiënte magazijnen zijn onderdeel van de maatregelen die DHL genomen heeft. Tevens wordt zoveel mogelijk de uitstoot van CO2 en andere milieu invloeden zoveel mogelijk beperkt.

DHL en Het Geschenkenhuis

Bij de DHL Parcelshop van Het Geschenkenhuis kunt u een pakket binnen Nederland versturen vanaf €5,00. Dit is van Parcelshop naar Parcelshop.
Of voor €5,75 van Parcelshop naar een adres binnen Nederland.

Het werkt simpel, ga naar dhlparcel.nl en maak een verzendlabel aan, betaal online en print het verzendlabel uit. Plak deze op het pakket en lever vervolgens het pakket in bij Het Geschenkenhuis. Voor 16:00 gebracht is doorgaans de volgende dag bezorgd door DHL.

Een pakket naar het buitenland verzenden kan al vanaf €12,50 (thuis online aanmaken en in Parcelshop afgeven). DHL Parcel is er voor iedereen die een zending wil versturen: particulier en zakelijk. Voor iedere verzendbehoefte heeft DHL een passende oplossing. Het online aanmelden van pakketten kan op de DHL website.

Ook voor het ontvangen van pakketten kunnen DHL en Het Geschenkenhuis u van dienst zijn. Bij de Parcelshop in Het Geschenkenhuis kunt u een bestelling laten afleveren om die vervolgens op de halen wanneer het u uitkomt. Hiervoor houdt u de openingstijden van de winkel aan.

Uw voordelen:

  1. Ruime openingstijden (ook in het weekend);
  2. Geen lange wachtrijen;
  3. Lage verzendkosten voor pakketten;
  4. Verzenden ÉN ontvangen van pakketten.

DHL en Het Geschenkenhuis zijn dus ook uw partner bij het verzenden en ontvangen van pakketpost.

 

pakketten-dhl-geschenkenhuis-balk

DHL en Het Geschenkenhuis

 

Getagd met , , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Kaarsen bestellen?
Stuur een mail naar info@hetgeschenkenhuis.nl en wij helpen je graag verder.
Bezorgen in #Balk en omgeving is gratis.
Betalen kan eenvoudig via betaalverzoek.
Ook in deze tijd staat het team van @Geschenkenhuis klaar.
#winkeleninBalk #kooplokaal #staysafe

2

Klaar voor #oud & #nieuw?

Dit jaar is het vooral #thuis #gezellig maken met #oudennieuw, bij Het Geschenkenhuis #Balk in #Friesland hebben we wat leuke ideeën voor een gezellige #avond:
https://www.hetgeschenkenhuis.nl/klaar-voor-oud-nieuw/

#winkeleninBalk #kooplokaal #supportlocal #oudjaarsdag #Nieuwjaar

Load More...
Laatste nieuws