DHL Parcelshop, DHL Servicepoint, dienstverlening, ruime openingstijden, open in het weekend, geen lange wachtrijen

DHL Parcelshop

Als specialist in de bezorging van pakketten bij consumenten in Nederland is DHL Parcel een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Het Geschenkenhuis.

DHL is een postdienst welke opereert in 220 landen en gebieden wereldwijd. De missie van DHL is het leven van hun klant zo eenvoudig mogelijk maken door snel en voordelig een pakket van punt A naar B te brengen, waar dan ook op de wereld. Maar dat wil DHL dan wel op een zo ‘groen’ mogelijke manier voor elkaar krijgen.

Geoptimaliseerde transportroutes, alternatieve voertuigen en energie-efficiënte magazijnen zijn onderdeel van de maatregelen die DHL genomen heeft. Tevens wordt zoveel mogelijk de uitstoot van CO2 en andere milieu invloeden zoveel mogelijk beperkt.

DHL en Het Geschenkenhuis

Bij de DHL Parcelshop van Het Geschenkenhuis kunt u een pakket binnen Nederland versturen. Dit is van Parcelshop naar Parcelshop. Of van Parcelshop naar een adres binnen Nederland. Een pakket naar het buitenland verzenden kan natuurlijk ook.  

Het werkt simpel, ga naar dhlparcel.nl en maak een verzendlabel aan, betaal deze online en print het verzendlabel uit. Plak deze vervolgens op het pakket en lever het pakket in bij Het Geschenkenhuis. Voor 16:00 gebracht is doorgaans binnen Nederland de volgende dag bezorgd door DHL.

Actuele verzendtarieven vindt u op de DHL tarievenpagina. Voor vragen over pakketten verzenden/ontvangen of andere vragen kunt u terecht op de DHL contactpagina.  

Ook voor het ontvangen van pakketten kunnen DHL en Het Geschenkenhuis u van dienst zijn. Bij de Parcelshop in Het Geschenkenhuis kunt u een bestelling laten afleveren om die vervolgens op de halen wanneer het u uitkomt. Hiervoor houdt u de openingstijden van de winkel aan.

Uw voordelen:

  1. Ruime openingstijden (ook in het weekend);
  2. Geen lange wachtrijen;
  3. Lage verzendkosten voor pakketten;
  4. Verzenden ÉN ontvangen van pakketten.

DHL en Het Geschenkenhuis zijn dus ook uw partner bij het verzenden en ontvangen van pakketpost.

pakketten-dhl-geschenkenhuis-balk

DHL en Het Geschenkenhuis

DHL Servicepunt in Balk

Pakket versturen of ontvangen met DHL? Het Geschenkenhuis in Balk is een DHL Servicepunt.