DHL Parcelshop bij Het Geschenkenhuis geopend

Vanaf vandaag is er in Het Geschenkenhuis een DHL Parcelshop.

In een DHL Parcelshop kunt u terecht om een pakket op te halen of te verzenden. Daaronder vallen ook retourzendingen voor een groot aantal online winkels. Vaak een uitkomst voor mensen die overdag niet thuis zijn. Tevens kunt u terecht voor het verzenden van pakketten buiten Nederland.

Pakket ontvangen
Heeft u online een bestelling gedaan en bij een DHL Parcelshop laten bezorgen? Zodra het pakket klaar ligt ontvangt u automatisch een melding per e-mail/sms. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvang u een herinnering.  Na vijf dagen ontvangt u nogmaals een herinnering. Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar de webshop. Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

Pakket versturen
Maak eenvoudig uw zending aan op www.dhlparcel.nl, betaal direct online en geef het pakket bij ons af. Online en via e-mail/sms blijft u op de hoogte van de status van uw pakket.

U kunt ook een pakket in de winkel laten klaarmaken voor verzending. Kijk voor de actuele tarieven op:
https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/service/pakketten-verzenden/tarieven

 

6 maart 2015 opening DHL Parcelshop Balk.
Op de foto Josha de Vries van Het Geschenkenhuis en René Paré van DHL Parcel Nederland.

unnamed

Getagd met , , , , , , , ,
Geplaatst in Balk, Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Ga jij dit #weekend lekker #genieten van het prachtige weer in #Friesland? Dan hebben wij de juiste artikelen! Wat te denken van #wespenvangers, elektrische en gewone #vliegenmeppers, inklapbare #vliegenkapjes, #citronella #kaarsen,1 en 2 persoons- #klamboes.Kom snel naar #Balk!

2

Nu bij @Geschenkenhuis in #Balk, Aqua Gelz! Dé nieuwe trend, doe gel in een mal, houd die even in het #water en voor je het weet heb je zelf een grappig figuurtje gemaakt! Versier het figuurtje zoals je wilt met de verschillende kleuren gel! #AquaGelz is de #rage!

Load More...