Aanbieding: Polaroid MID0714 tablet 7″

Ga lekker onderuit zitten met deze handzame Polaroid MID0714 tablet in je handen. De tablet van Polaroid is voorzien van een 7 inch multifunctioneel touch screen met een resolutie van 800 x 480 pixels. Door het besturingssysteem Android 4.1 heb je keuze uit veel apps die je gemakkelijk instaleert op je tablet.
De Polaroid MID0714 heeft een intern geheugen van 512 MB en een 4 GB flash geheugen die je zelf kunt uitbreiden met een micro SD-kaart tot 32 GB (exclusief). Met de camera maak je eenvoudig foto’s en door de WIFI functie verstuur je deze gelijk naar je facebook vrienden. Door de bijgevelerde accessoires kun je ook gemakkelijk op reis gebruiken. Inclusief 2 jaar Polaroid pick up & return garantie
Eigenschappen:
– capacitive multi-touch screen
– resolutie 800 x 480 pixels
– processorsnelheid 1.0 GHz, Cortex A-8
– 512 MB intern en 4 GB flash geheugen (uitbreidbaar met een microSD-kaart tot 32 GB)
– camera (aan de voorkant)
– WIFI
Meegeleverde accessoires:
– Polaroid koptelefoon
– 12V autolader
– oplader
– USB-kabel
– TÜV goedgekeurde hoofdsteunhouder voor in de auto
Voor deze aanbieding geldt OP=OP!

Het Geschenkenhuis

Getagd met ,
Geplaatst in Het Geschenkenhuis, Winkel
Volg ons op Twitter

Kijk eens in je #keukenkast, liggen hier pannen in die al lang versleten zijn? Ruil ze in voor échte #BKpannen! De perfecte #pannen voor het bereiden van lekkere en gezonde #gerechten.
Zo profiteer je van 30% #korting op de allermooiste #BK producten!
• actie t/m 3 maart 2019.

Nu in #Balk te koop, #MonopolyFortnite ! In deze spannende #Fortnite versie van #Monopoly eis je locaties op, vecht je tegen je tegenstanders en ontloop je de Storm om te overleven. In plaats van #Monopolygeld verdienen de spelers #Health #Points (HP). Haal hem snel in huis!

Load More...
Laatste nieuws